Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

esmaspäev, 8. september 2014

Hip Hop Hooray

Omapärane nädalavahetus oli.

Reedel korraldasin enda korteri avamispeo. Tegime selliseid mänge nagu Kummaliselt Kuulus (pidi arvama, kumb pidulistest või pidulisest ja kuulsusest sai google.ee otsingumootorist rohkem vasteid), siis Price Is Right (jagasin nänni võistkonnale, kes kõige täpsemalt eseme hinna ära pakkus) ja loomulikult vana klassika "Mida Ants arvab?". Suutsime ka kambaga kuskil pubi, kaldkriips, tantsusaali nina ukse vahelt sisse pista ja üldiselt võis õhtuga rahule küll jääda.

Aga igakord tuleb see järgmine päev. Teed luugid lahti kell 12 ja ei taha lillegi liigutada. Üldiselt, aga mitte seekord. Kuskil 1 paiku võttis üks FB tuttav ühendust, keda kuskil ühe korra olin kellegi sünnipäeval näinud ja kutsus rabamatkale. Haarasin võimalusest kinni ja piinlikke momente põhimõtteliselt ei tekigi, juhul muidugi kui Sa jää ära sulatad. Kuid sellise ilmaga, mis nv oli, polnud see kuigi keeruline - puhas füüsika.

Pühapäeval käisin Uue-Maailma Tänavafestivalil, mis oli meeldiv. Nägin paari vana tuttavat ja jällegi polnud sunnitud vestlust. Pole see small-talk midagi nii raske, kui võtad vabalt. Aga kuramus, kui tahad inimesele koheselt meeldida, siis hoopis teine ooper. Alustad ümber nurga ilmajutust ja enne kui aru saad, lipsab suult kaua sa ilma oled olnud ja sealt edasi ei päästa sind ka eestlaste vanajumal Taara.

Väike korvpalli vaatamine, õhtusöök Vegan restoranis ning lõppkokkuvõttes võib isegi blogipostituse nädalavahetusest teha...kui parasjagu tööd teha ei viitsi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar